Windows Blog 2017

 

Microsoft Display Dockról pár szót mondanék.

Kinézetre és anyag minőségre nagyon király.

Csatlakozók is vannak rajta bőven és hubbal lehet bővíteni.

 

Használat közben még félcipőben jár a dolog.

Használatkor nem melegszik, én Lumia 950XL készülékkel használom, több furcsa dolgot vehetünk észre amik negatívan hatnak ránk miközben használjuk pl: Böngészőben egyszerre csak egy ablakot tudunk használni. Mikor zenét hallgatok Youtuben és Facebookot akarom megnyitni a zene elhallgat megáll a Youtube és hasonló tehát csak egyszerre egy dolgot tudunk csinálni , hiába tudunk az ablakok között váltani amit le teszünk az gyakorlatilag meg áll, pedig azért a készülékben 3GB RAM található amivel bőven lenne hely a háttérben való futtatáshoz hardverileg készen állna rá a készülék.

Minden esetre jó úton halad a Microsoft de valahogy nem érzem azt hogy törnék magukat mindenki ül a jól fizetett hátsóján és nem mernek nagyot alkotni valahogy úgy érzem ülnek az Office és az operációs rendszer sikerén és a telefon iparba nem szánnak rá elég figyelmet és oda adást.

 

Szerintem egy hét alatt fel lehetne számolni az a pár apró hibát hiányosságot amit a készülék önmagában hordoz szoftveresen és nagyon ütős lenne a Display Dock ki tudna váltani egy laptopot de igy még várni kell sajnos de munkára már alkalmas nincs vele gond , multimédiára azért még várni kell vagy a szórakozásra ha arra akarom használni a telefonom sokszor korlátokba ütközők amik mind szoftveresen megoldhatók lennének. Ide sorolnám az egyszerre több ablak futtatását vagy hang átvitelét a telefon kábelen keresztül a tv-re.

Pozitív dolgok számomra a Display Dockban lehet hozzá csatolni USB Ethernet eszközt ami tökéletesen működik és miközben csatlakoztatva van a telefonom töltődik nem merül terhelés közben.

 

Összeségében nagyon hasznos kiegészítő a Display Dock és már szükségünk volt egy ilyen készülékre a telefonhoz de ideje lenne 2017 ben megmutatni igazi erejét a Microsoftnak összeszedni magukat és tudásukat és fejleszteni a hétköznapokra is.